Waarom x-celerate?

X-celerate is er om jouw organisatie te helpen en ontzorgen zodat energie gestoken kan worden in wat écht belangrijk is. Oftewel: we creëren tijd zodat je kan blijven focussen op datgene waar je als organisatie het verschil maakt en waarde toevoegt. Dit kan vaak niet omdat er veel uren, energie en ergernis zit in repeterend werk dat nog steeds veel gebeurt.  


Wij zorgen ervoor dat de (financiële) afdeling van jouw organisatie sneller, makkelijker en beter aan het werk kan. Het resultaat? Lagere bedrijfskosten, een efficiëntere organisatie en zeker niet te vergeten blijere mensen: een CFO met minder kopzorgen en medewerkers die meer tijd hebben om bezig te zijn met hetgeen waar ze gepassioneerd over zijn. Dát bereiken maakt dat wij ons tot het uiterste inzetten. Het individu staat bij ons centraal. De schaarse menskracht optimaal benutten is dan ook een belangrijk uitgangspunt. Dáár doen we het uiteindelijk allemaal voor!

Een persoonlijke aanpak

We garanderen korte lijnen en maatwerk. 

Met tech-savvy financials 

Expertise in finance, data & processen. 

In teamverband

Door krachten te bundelen komen we samen verder.

Welke oplossingen wij bieden

Business Intelligence

Gele pijlen
Procesoptimalisatie

Gele pijlen
Interim Finance & Control 
Gele pijlen

Een greep uit onze opdrachtgevers 

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Collin Recycling over x-celerate
Collin en x-celerate smeden een krachtig partnerschap, waar kennis en resultaatgerichtheid samenvloeien, waardoor financiële interim-oplossingen moeiteloos en effectief worden gerealiseerd.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Collin Recycling over consultant Anna 
Zo vriendelijk en soepel als zij is in de omgang als collega, zo kritisch en meedenkend is Anna als het aankomt op haar werk.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Meru over x-celerate
Het x-celerate team is een integraal onderdeel geworden van onze processen voor het organiseren van een groot bouwproject. Hierin spelen zij een belangrijke rol door middel van een maandelijkse rapportage over de financiële voortgang van het project. De samenwerking is helder, betrouwbaar en het team is proactief, ze denken mee om problemen en uitdagingen die naar voren komen op te lossen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Natuurstad over x-celerate
Flexibel en meedenkend. In een ontwikkelfase van een BI omgeving zijn er nog veel onduidelijkheden. Als klant ben je immers geen kenner. Hoe fijn is het dan als de specialist met je meedenkt om samen een sterk (eerste) product neer te zetten. Ik kan niet wachten om de volgende stappen te gaan nemen.
Ms. Nameless
Add Your Stars