x-celerate

Wie is x-celerate?

X-celerate is een jonge en dynamische consultancyclub gevestigd in Roermond. Tegenwoordig is plaats- en tijdonafhankelijk werken algemeen geaccepteerd, maar de persoonlijke touch bij zowel onze opdrachtgevers als medewerkers vinden we heel belangrijk. Daarom richten we ons vooral op Limburg en Noord-Brabant. Hierin willen we dé betrokken sparringpartner zijn op het snijvlak van finance, processen en BI. 

X-celerate is opgericht in 2022 waarna we in een jaar naar acht collega's gegroeid zijn. Onze groeiambitie is om uiteindelijk een team te bouwen met ongeveer 40 x-celerators. Groot genoeg om serieuze impact bij onze opdrachtgevers te hebben en klein genoeg om alle relaties heel persoonlijk te houden. Wij staan voor betrokkenheid, openheid en het creëren van een persoonlijke sfeer. Samen doelen bereiken is een grote drijfveer.

Over Frank  & Joep

Na jarenlang gewerkt te hebben bij diverse audit- en consultancy organisaties, door heel Nederland en in het buitenland, zijn wij sterk overtuigd geraakt van het feit dat consultancy anders kán en beter móet. Met deze ambitie zijn Frank Minkenberg en Joep Thewissen in 2022 begonnen met bouwen aan X-celerate. 


De organisaties waar we gewerkt hebben verschilden minder van elkaar dan de werkvelden en opdrachtgevers die we bedienden. De consultancydienstverlening blijkt vaak al snel tot een numbers game te verworden, waarbij het volume en de prijs de belangrijkste onderwerpen zijn. Dat is ons te plat, waardoor we heel veel verbeterpotentieel zagen.  Met vooral meer aandacht voor de mens, want dat zijn consultants en opdrachtgevers namelijk ook 😉.


We zijn trots op onze 'Limburgse roots', delen zelfs geboortejaar en -plaats. Zakelijk gezien hebben wij compleet andere wegen bewandeld de afgelopen jaren. Joep heeft een achtergrond in de Techniek en IT, Frank in Finance & Control. Wat ons betreft dé ingrediënten voor een perfecte kruisbestuiving!