Power BI expert x-celerate

Power BI expert nodig? Ontdek de mogelijkheden bij x-celerate!

Op zoek naar een Power BI expert om jouw organisatie te helpen bij het analyseren en visualiseren van data? Dan ben je bij x-celerate aan het juiste adres! Onze Power BI experts staan klaar om jouw data om te zetten in waardevolle inzichten via op maat gemaakte dashboards zodat besluitvorming in jouw organisatie efficiënter kan verlopen.

Power BI expert x-celerate

Waar onze Power BI experts o.a. bij kunnen helpen:

  • Transformeren, modelleren en visualiseren van data
  • Integratie van Power BI met andere systemen (zoals Exact)
  • Power BI dashboard ontwikkeling
  • De uitrol van een Power BI dashboard in jouw organisatie  
  • Onderhoud en ondersteuning van Power BI-oplossingen

Waarom x-celerate?

  • Persoonlijk contact: we garanderen korte communicatielijnen en betrokkenheid. Daarnaast zorgen we ervoor dat er een goede fit is tussen de Power BI expert en jouw organisatie. Pas als beide partijen gelukkig zijn en een goed gevoel hebben, is een goede samenwerking mogelijk. Daar streven we naar!
  • Maatwerk: iedere organisatie is uniek en heeft dus ook verschillende behoeften. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen waarin alles bespreekbaar is. Om jouw organisatie optimaal te helpen communiceren we dan ook graag transparant en in openheid. Daarnaast houden we ervan om snel te schakelen waardoor we jou zo goed en snel mogelijk kunnen voorzien in jouw behoefte. 
  • Onderscheidend: onze experts hebben een breed economische achtergrond waardoor ze buiten het technische gedeelte, het daadwerkelijk bouwen van dashboards, ook inzicht hebben in waar zo’n dashboard nu uit moet bestaan. Dat is essentieel om een optimaal gebruik te garanderen en het dashboard maximaal van toegevoerde waarde te laten zijn. Tevens zijn onze Power BI experts in staat om snel te schakelen en zich te verplaatsen in jouw organisatie. Zo kan jouw organisatie met waardevolle inzichten de juiste beslissingen maken.

x-celerate now!

Vanaf nu beslissingen maken op basis van stuurinformatie en het besluitvormingsproces in jouw organisatie efficiënter laten verlopen? Dan staan onze Power BI experts klaar om jouw organisatie vooruit te helpen!  Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!