Maak kennis met Anna!

“Mijn passie ligt bij het creatief en ondernemend bezig zijn binnen het financiële vakgebied. Tijdens mijn bachelor Finance & Control lag mijn interesse juist bij de proceskant van het vak. Vervolgens ben ik de master Strategy & Innovation gaan doen omdat ik meer verdieping zocht. Daarna ben ik als interim financial aan de slag gegaan om ervaring op te doen binnen een financiële afdeling. Ik heb gemerkt dat ik graag bezig ben met de processen die achter de cijfers schuilen. Hierom heb ik het - op persoonlijk vlak - “in control zijn” losgelaten en ben ik het avontuur als consultant bij x-celerate begonnen. 


Als interim financial heb ik kennis gemaakt met boekhouden, het verzorgen van de jaarafsluiting en het analyseren van administratieve processen. Mijn kennis vanuit de administratieve taken kon ik gebruiken om complexe balansposten in de jaarrekening inzichtelijk te maken. Ad hoc problemen oplossen was uiteindelijk mijn dagelijkse taak. Geef mij een probleem, ik duik erin, maak het overzichtelijk en kom met een oplossing. Dit doe ik door de vraag achter de vraag te begrijpen.


Tijdens mijn stages en werkervaring als interim financial heb ik mij op diverse optimalisaties van processen gericht. Op basis van mijn kennis in administratieve processen, creativiteit en het creëren van verbinding ga ik te werk. Innovatie en mens staan hierbij voorop. Mijn doel? Op een mensgerichte manier personeel meenemen in het veranderproces zelf maar ook bij het ontwerp van een geoptimaliseerd proces. Een probleem benaderen vanuit diverse perspectieven is naar mijn mening de beste manier voor het vinden van een passende oplossing.”


>> Anna weet dat procesoptimalisaties bijdragen om op financieel vlak in control te blijven en te zijn. Daarnaast is ze graag bezig met strategische bedrijfsproblemen om te zetten in oplossingen door ze in de juiste context te plaatsen waardoor betere en innovatievere beslissingen genomen kunnen worden. Voor organisaties betekenisvol kunnen zijn op dit vlak is dan ook haar passie. 


Heb je een vraag aan Anna over bijvoorbeeld het verzorgen van de financiële administratie en de hieraan verbonden administratieve processen? Stuur haar dan een berichtje via anna.bakx@x-celerate.nl