Werken bij x-celerate

Geef zelf richting aan jouw loopbaan!

Waarom jij bij x-celerate aan de slag wil

Door dingen te doen die jij leuk vindt en waar jij goed in bent, kun je uitblinken en écht waardevol zijn: niet alleen voor jezelf, maar ook voor onze opdrachtgevers. Dát is onze overtuiging. Daarom is x-celerate jouw facilitator; wij helpen jou uitblinken in de door jou gewenste (ontwikkel)richting en om de groei van jouw carrière te versnellen. Constant in gesprek blijven om jouw doelstellingen en ambities te realiseren is voor ons vanzelfsprekend. Eerlijkheid, flexibiliteit, openheid en betrokkenheid zijn dan ook belangrijke uitgangspunten, zodat we maximaal met jou mee kunnen denken. 

Finance & Technology Consultant

Senior Financial Controller

Voor Van Melick Groep zoeken wij een senior financial controller.

Manager Finance

Voor Profeq en Rockmart groep zoeken wij een manager finance.
X-Celerate

Onze unique work at x-celerate reasons zijn dat jij:

  • Aan het roer staat van jouw loopbaan: iedereen is uniek en streeft daarom verschillende ambities na. Wij kennen dan ook geen kaders als het gaat om persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je kiest zelf welke cursussen en trainingen relevant zijn voor jouw carrière pad en geeft aan welke soort projecten je graag zou willen doen. Wij vinden het belangrijk dat je energie krijgt van je werk en daarom zorgen we ervoor dat je jouw ambities kunt realiseren door je talent optimaal te benutten en je te kunnen ontwikkelen in datgene wat bijdraagt aan jouw succes.
  • Terechtkomt in een platte organisatie: in de basis is iedereen bij x-celerate consultant. Wij kennen maar één vorm van hiërarchie: ervaringshiërarchie. Van elkaar leren is hetgeen wat we na streven. Dit bevordert tevens een cultuur van samenwerking en voortdurende professionele groei. Samen kom je verder. 
  • Deel uitmaakt van een klein, informeel en betrokken team: onze ambitie is om uiteindelijk een team te bouwen van maximaal 40 consultants, een onderscheidend aantal in consultancylandschap. Met deze omvang zijn we groot genoeg om interessante projecten uit te voeren en klein genoeg om te weten wie je collega’s zijn en persoonlijke relaties op te bouwen. Wij staan voor openheid, betrokkenheid en korte communicatielijnen. Word je als organisatie groter? Dan zul je hier altijd op moeten inboeten: iets wat wij absoluut willen voorkomen.
  • Een ondernemende werkcultuur ervaart: in november 2022 is x-celerate opgericht. Dat betekent dat wij een sterke groeiambitie hebben en continue bezig zijn met het versterken van onze propositie en dienstverlening. Daar is jouw input, innovativiteit en ondernemerschap van grote toegevoegde waarde. Samen met collega’s brainstormen of kennisdelingen organiseren moedigen wij dan ook alleen maar aan. Bouwen aan x-celerate is iets wat we samen doen en daarbij zijn jouw ideeën heel welkom!
  • Diversiteit ervaart: om ervoor te zorgen dat jouw werk divers en leuk blijft, biedt x-celerate de kans om meerdere projecten bij verschillende opdrachtgevers tegelijkertijd uit te voeren. Zo leer je snel verschillende typen organisaties en bedrijfsomgevingen kennen. Hierdoor ontwikkel je een brede set aan vaardigheden, expertise en best practices toepasbaar in veel verschillende omgevingen.
  • Consultancy projecten in teamverband uitvoert: iedere consultant is uniek en brengt een eigen energie mee. Daarnaast heeft iedereen een unieke set aan skills, expertise en ervaring. Juist hier maken wij optimaal gebruik van door in teamverband projecten uit te voeren. Zo zijn we in staat om opdrachtgevers te voorzien van de beste oplossing en bevorderen we de onderlinge betrokkenheid tussen collega’s. Onze natuurlijk aanpak is dat we eerst verbinden, dan accelereren om vervolgens samen te kunnen excelleren.


  Oftewel, door jou centraal te stellen geloven we er in dat je maximaal succesvol kunt zijn en het beste resultaat kunt behalen, zowel voor jezelf als de opdrachtgever (en dus ook voor x-celerate). Samen op zoek gaan naar passende projecten, constant in gesprek blijven en maatwerk bieden t.a.v. (professionele en persoonlijke) ontwikkeling zijn hierin essentieel om samen te kunnen accelereren en excelleren.

Enthousiast geworden? Kom langs voor een (vrijblijvende) kennismaking! 


Lees meer over werken bij x-celerate