BI specialist x-celerate

BI specialist nodig? Ontdek de mogelijkheden bij x-celerate!

Op zoek naar een (ervaren) BI specialist die helpt bij het analyseren en maximaal benutten van jouw bedrijfsgegevens? De BI specialisten van x-celerate weten hoe data om te zetten in waardevolle inzichten en actiegerichte strategieën.

BI consultant x-celerate

Waar onze BI specialisten o.a. bij kunnen helpen:

  • Data-analyse en -visualisatie
  • BI-strategie en -advies
  • Implementatie van BI-oplossingen
  • Reporting: van data, via dashboards, naar stuurinformatie
  • Meehelpen met het opzetten van een Business Intelligence omgeving

Waarom x-celerate?

  • Persoonlijk contact: we garanderen korte communicatielijnen en betrokkenheid. Daarnaast zorgen we ervoor dat er een goede fit is tussen de BI specialist en jouw organisatie. Pas als beide partijen gelukkig zijn en een goed gevoel hebben, is een goede samenwerking mogelijk. Daar streven we naar!
  • Maatwerk: iedere organisatie is uniek en heeft dus ook verschillende behoeften. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen waarin alles bespreekbaar is. Om jouw organisatie optimaal te helpen communiceren we dan ook graag transparant en in openheid. Daarnaast houden we ervan om snel te schakelen waardoor we jou zo goed en snel mogelijk kunnen voorzien in jouw behoefte. 
  • Onderscheidend: onze BI specialisten hebben een breed economische achtergrond waardoor ze BI-oplossingen vanuit een business perspectief implementeren. Daarnaast zijn ze thuis in verschillende BI-tools zoals Power BI, Tableau en Qlik. Naast kennis van BI-tools hebben onze consultants ook sterke technische vaardigheden, zoals kennis van databases (bijv. SQL), datamodellering en ETL-processen (Extract, Transform, Load).

x-celerate now!

Is jouw organisatie er aan toe om Business Intelligence naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en ontdek hoe x-celerate jou kan helpen om het maximale uit jouw data te halen.