Maak kennis met Sanne!

"Ik heb het altijd  leuk gevonden om multidisciplinair bezig te zijn. Vanuit mijn HBO studie People & Business Management ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende vakken (van finance, process management, en organisatiekunde tot marketing). Deze brede interesses spraken mij erg aan en helpen mij tevens om oplossingen vanuit meerdere perspectieven te benaderen.  Na het afronden van mijn HBO opleiding had ik het gevoel dat mijn studieloopbaan nog niet helemaal voltooid was. Ik zocht een verdiepingsslag, die ik vond in de master Management, Change & Consultancy aan Maastricht University (afgerond in Januari 2023).

Ik zet mijn kennis op gebied van (financieel) projectcontrol in waarbij ik ervaar hoe het is om bij een opdrachtgever aan de slag te zijn. Alhoewel mijn functie dus consultant is, doe ik meer. Ik ben namelijk vooral intern actief waarin ik  meebouw aan x-celerate. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van de merkbekendheid en zichtbaarheid van x-celerate maar ook meewerken aan het uitbreiden van ons team. Ik vind het super gaaf om mijn steentje bij te dragen aan de groei van x-celerate en om samen met mijn collega's x-celerate verder vorm te geven. De multidisciplinariteit wat ik in mijn studies heb gezocht, heb ik dus nu ook in mijn loopbaan gevonden. Daar krijg ik energie van."Heb je een vraag aan Sanne? Stuur haar dan een berichtje via sanne.marx@x-celerate.nl