Maak kennis met Loek!

"Als verbinder, strateeg en financiële innovator heb ik een passie voor het maken van impact en het creëren van waarde in diverse omgevingen. Mijn energieke aanpak en oprechte interesse in de ondernemer en het team stellen me in staat diepgaande inzichten te verwerven, waardoor wij sámen verbetertrajecten kunnen ontwerpen die impact hebben.

 

Ik heb ervaring opgedaan in diverse financiële rollen. Zo ben ik als financial controller onder andere verantwoordelijk geweest voor een ERP-implementatie en het (door)ontwikkelen van managementrapportages. Daarnaast heb ik diverse jaren werkervaring opgedaan als business controller waarbij ik een sterke focus had op business partnering en het opzetten van business control- en KPI frameworks. Mijn Power BI skills kwamen hierbij goed van pas. Deze ervaring heb ik opgedaan in uiteenlopende omgevingen: accountantskantoren, MKB-familiebedrijven en beursgenoteerde productiebedrijven. Mede door gewerkt te hebben in deze diverse type organisaties heb ik de skills en voelsprieten op zak waarmee ik graag op maat gemaakte (financiële) strategieën en creatieve oplossingen bedenk die aansluiten bij specifieke behoeften van de organisatie. Met mijn brede financiële basis, uitgebreide ervaring in business control én financial control, leergierigheid, BI kennis én constante ‘verbeterdrang’ kijk ik er naar uit om als Finance & Technology Consultant bij x-celerate organisaties vooruit te helpen; te laten accelereren én excelleren."


Heb je een vraag aan Loek? Stuur hem dan een berichtje via loek.cox@x-celerate.nl