Maak kennis met Frank!

"Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als finance professional. Via rollen als openbaar accountant, intern accountant en zelfs docent aan de RA opleiding, heb ik de switch naar controlling en leidinggeven gemaakt.

Tijdens deze reis langs verschillende werk- en opdrachtgevers heb ik mezelf steeds beter leren kennen. Wat vind ik nou écht leuk? Waar ben ik nou écht goed in? En wat drijft mij écht? Dat soort vragen heb ik mezelf met regelmaat gesteld. En telkens kwam ik tot hetzelfde antwoord. Mijn belangrijkste drijfveer is dat ik het heel fijn vind om mensen te helpen.

Ik vind het fijn om mensen verder te helpen bij het vormgeven van hun carrière, ik vind het fijn om iemand te helpen een probleem of uitdaging op te lossen; en ik vind het vooral ook fijn om dat sámen te doen.

Joep Thewissen en ik kwamen er in gesprekken al snel achter dat we, ondanks onze verschillende achtergronden, over heel veel dingen hetzelfde denken. Over klantbediening, de invulling van werk en de balans tussen werk en privé bijvoorbeeld. Daarnaast delen we inhoudelijke raakvlakken op het gebied van interim management, procesdenken en digitalisering.

Deze gezamenlijke drijfveren en overtuigingen hebben tot de oprichting van X-celerate geleid. Om samen mensen te laten uitblinken en hun ambities te versnellen. Een avontuur dat we met heel veel energie en enthousiasme zijn aangegaan; doen waar we écht goed in zijn en wat we écht leuk vinden!"Heb je een vraag aan Frank? Stuur hem dan een berichtje via frank.minkenberg@x-celerate.nl