Finance & Technology Consultant

Kom jij x-celerate, een jonge en dynamische organisatie, versterken? 

Ik ben nieuwsgierig!

Wat is jouw uitdaging als Finance & Technology Consultant?

Door jouw uitstekende financiële kennis én affiniteit met de nieuwste technologische ontwikkelingen en tools, breng je als Finance & Technology Consultant onder andere financiële processen in kaart, stel je rapportages op én adviseer je onze opdrachtgevers over financiële kansen en risico's.


Je bent proactief om data gedreven oplossingen te implementeren binnen het financiële domein; door data te structureren en via overzichtelijke dashboards te vertalen naar (financiële) stuurinformatie. Of door onze opdrachtgevers te adviseren bij het verbeteren, digitaliseren en automatiseren van hun (financiële) bedrijfsprocessen om zo bedrijfsresultaten te optimaliseren. Daarbij denk je niet enkel binnen financiële kaders, maar overzie je het hele speelveld van jouw opdrachtgever.


De lijntjes tussen jou, de opdrachtgever(s) en andere experts (binnen en buiten x-celerate) zijn kort. Hierdoor profileer je je als een essentiële schakel tussen de business, IT en Finance, die verantwoordelijkheid draagt voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van zowel procesverbeteringen als financiële- en BI oplossingen.

Wat zoeken wij in jou?

Ben jij een ondernemende Finance & Technology Consultant met passie voor het vak die het tevens gaaf vindt om mee te bouwen aan de jonge bedrijfscultuur van x-celerate? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken en jouw kennis in te zetten om organisaties naar een hoger niveau te tillen? Heb jij sterke analytische-, communicatieve- en consulting skills? Ben je naast een echte teamplayer iemand die ook graag zelfstandig werkt en verantwoordelijkheid neemt? Beschik je over:


 • Een relevante opleiding op (minimaal) Hbo-niveau, zoals bedrijfskunde, bedrijfseconomie, Finance & Control, Data Science, of soortgelijke studies;
 • Enkele jaren ervaring binnen het financiële domein;
 • Kennis van/of ervaring met BI-tooling (bijvoorbeeld Qlik, Tableau of Power BI), datavisualisatie, procesoptimalisatie, RPA en/of programmeertalen als Python, VBA, R of SQL.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?  • Een uitdagende en afwisselende rol (als Finance & Technology Consultant krijg je namelijk de kans om bij meerdere opdrachtgevers een kijkje in de keuken te nemen);
 • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hierbij hoort ook ruimte voor eigen initiatief, innovatie en ondernemerschap. Wij bieden jou geen baan maar een loopbaan waarin ambities verwezenlijkt kunnen worden. Jij staat aan het roer van je eigen loopbaan;
 • Een salaris tussen €3.000 en €6.000 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband; 
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24-40 uur per week;
 • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding naar keuze;
 • Een hybride werkomgeving;
 • Persoonlijke begeleiding bij projecten;
 • De kans om cultuurbouwer van x-celerate te worden;
 • 27 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Een goede pensioenvoorziening.

X-celerate now!

Kortom, wil jij je ontwikkelen als Finance & Technology Consultant en bijdragen aan de groei van een jonge en platte organisatie? Laat ons dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken!

Solliciteer onderstaand!