Maak kennis met Zinho!

"Ik ben bedrijfskundig opgeleid en heb in juni 2023 mijn master in management, change & consultancy succesvol afgerond. Ik ben leergierig en nieuwsgierig ingesteld en toon buitengewone interesse in vernieuwingen. Ik onderzoek bijvoorbeeld graag hoe nieuwe ontwikkelingen verbeteringen kunnen brengen in het dagelijks leven en bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Ik wil positieve verandering teweegbrengen en steeds betere resultaten behalen door mijn theoretische kennis om te zetten in praktische verbeteringen die kunnen leiden tot bijvoorbeeld een hogere klantwaardering, betere kwaliteit of lagere kosten. Participatie van medewerkers is essentieel voor het creëren van draagvlak voor deze veranderingen. Mijn kracht ligt daarbij in het bouwen van bruggen tussen diverse mensen en groepen. Ik geloof dat diversiteit kan leiden tot meer vernieuwing en betere resultaten, mits de inspanningen zijn verenigd rond een gemeenschappelijk doel.

Er zijn twee aspecten van vernieuwing waarin ik speciale interesse heb. Allereerst is dat het vergroten van het innovatie- en verandervermogen van organisaties en mensen door het gebruik van ideation en agile werkwijzen. Daarnaast vind ik het leuk om de mogelijkheden die digitale vernieuwingen zoals AI kunnen bieden te onderzoeken. Zo heb ik mijn master thesis geschreven over het toepassen van AI voor duurzame en sociale doelen. Als consultant wil ik organisaties helpen en adviseren in verander- en verbetertrajecten en de hierbij horende oplossingen implementeren.

Ik heb o.a. ervaring opgedaan bij een pensioenuitvoeringsorganisatie waar ik onderzocht heb hoe de kwaliteit van de administratie verbeterd kon worden. Ook heb ik leidinggevende ervaring opgedaan bij een schoonmaakbedrijf. Ik ben er trots op dat ik het team van schoonmaakspecialisten heb kunnen inspireren en motiveren om verbeteringen door te voeren in hun werkprocessen en om taken steeds efficiënter uit te voeren."


>> Mensgedrevenheid staat bij Zinho voor op. Hij streeft ernaar het beste uit zichzelf én anderen te halen. Zo ligt zijn kracht  bijvoorbeeld bij het betrekken en begeleiden van werknemers op een mensgerichte, empathische en doelgerichte manier wanneer verandering het gevolg is van procesoptimalisatie.  Heb je een vraag aan Zinho over bijvoorbeeld het optimaliseren van processen en de verandering die dit met zich meebrengt? Stuur hem dan een berichtje via zinho.vankessel@x-celerate.nl